Öppna upp tredje ögat

Öppnar du upp för förmågan att se, kommer du att se sanningen. Tredje ögat är det energicentra eller chakra som är beläget i pannan, mellan dina fysiska ögon.  Genom att öppna upp detta chakra tillåter du dig själv att nå dina klärvoajanta gåvor. Detta är en  upplevelse som kan hjälpa dig att få både svar och förståelse för hur och varför vissa saker är som de är.

Ametist och solhatt maritas strålande energier

Solhatten och Ametisten är med oss för att hjälpa till med att öppna upp tredje ögat. Börja med att fokusera på blomman ”Solhatten” eller håll i din sten ”Ametisten” , visualisera att den vackra lila energin ifrån blomman eller stenen flödar upp till tredje ögat. Andas djupt och avslappnat, tillåt dina guider eller änglarna att göra sitt arbete med att försöka visa dig vad de vill ha sagt. Släpp all din rädsla som hindrar dig ifrån att se sanningen.

Om du har känt av huvudvärk den senaste tiden kan det bero på att de högre energierna försöker att få kontakt med dig. Dina guider, änglarna eller vad du har som vägledare är villiga att visa dig vad du behöver veta för att klara av vardagen och livet.

Du även använda stenar och kristaller till att lägga på tredje ögat för att förstärka budskapen som väntar på dig. Ametisten har en energibalanserande verkan och är en beskyddande sten. Den har en hög vibration som öppnar upp för de högre energierna. Det är en bra sten att meditera med om man vill ha svar från själens innersta eller från dina vägledare.

Strålande energier till er alla ❤ //MSE

cropped-dsc_0098

Annons

2 tankar om “Öppna upp tredje ögat

    • Hej Castanheira! Att öppna tredje ögat är inget man bara kan göra. Det krävs mycket arbete med självläkning för både kropp och själ. Känner du att du gjort allt du kan själv och behöver vägledning så kan jag hjälpa dig med en behandling som kan visa på vad som du eventuellt behöver för att öppna upp. Hör av dig om du vill ha hjälp och vägledning ✨ Med vänlig hälsning Marita🙌

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s