Min berättelse 2

Tänkte fortsätta att berätta lite om mig och min väg till mig själv. Som jag skrev sist så hade jag kommit till en punkt i mitt liv som jag var tvungen att göra någonting och började med helande på distans. Detta höll jag på med ganska länge för det är ingen ”kvickfix” detta med helande, det tog ganska lång tid innan jag kommit så långt att jag vågade ta kontakt med någon som kunde hjälpa mig vidare.

 

När man mått så dåligt som jag gjort så är journalen på vårdcentralen och sjukhuset ganska tjock och många gånger har de inte ens tagit mig på allvar. Nästan alltid så fick jag olika läkare som ville ställa nya diagnoser. Jag var och pratade med kuratorer och psykologer och de var så förskräckta över allt jag berättade så då kände jag mig obekväm och sa att nu mår jag bra igen och tog på mig min mask, som jag kunde gömma mig bakom, och gick hem. Tappade all tro på att någon skulle kunna hjälpa mig och drog mig väldigt för att söka hjälp överhuvudtaget.

Reiki mask

Sådana här händelser är också trauman som fastnar i kroppen och blockerar ditt energiflöde. Man tror att trauma har med svåra olyckor att göra men det kan vara en liten enkel grej som hänt dig och varje händelse stor eller liten, varje känsla lägger man på lager i kroppen. Till slut blir lagret fullt och du hamnar i någon form av obalans, ohälsa och ofta utvecklar detta sjukdomar.

Så när jag hade tagit mod till mig och bokat ett möte på Reikicentrum och var på väg så kändes det väldigt bra, jag var på väg att förändra mitt liv. Ja, det varade inte så länge för ju närmare jag kom ju mer kom mina rädslor fram. Kände hur allt det gamla kom ikapp mig och mitt hjärta dunkade i bröstet, min hjärna gick igång på högvarv. Jag var livrädd, måste jag berätta allt igen nu? Kommer de att tro att jag är helt dum? Vad gör jag här? Det kanske inte behövs, jag klarar mig bättre själv….. så höll det på. Till slut stannade jag en stund och andades djupa andetag så jag hittade lugnet igen, intalade mig att det är just detta som gör att jag inte kommer vidare så stå på dig nu.

Reiki lugn

Jag kom fram till dörren, knackade lite försiktigt och gick in. När jag steg in i lokalen så kom det ett lugn över mig som bäddade in mig i känslan av trygghet från första stund. Fick sätta mig ned och jag fick förklarat för mig vad Reiki handlade om och jag bara kände att detta är bra, bra, bra. Det tog inte lång stund förrän jag hade bokat in mig på en kurs. Och det bästa av allt var att jag behövde inte dra hela min historia igen, jag behövde inte känna känslan av att vara annorlunda, mindre vetande och alla de där känslorna som kom smygande så fort jag skulle göra något. Jag har aldrig senare ångrat detta beslutet som jag till slut tog. Jag har fått ett nytt liv och vill så gärna visa er andra att det finns hjälp, det är du som bestämmer hur du ska ha det.

 

Vill gärna upprepa detta att man inte behöver berätta allting om man inte vill. Det kan vara svårt nog att få sig själv att ta steget till hjälpen och har man bara kommit igång och känner sig trygg så kommer det andra av sig självt. Reiki är en metod där du själv måste vara villig att göra en förändring, det är du själv som får jobba med din kropp och själ. Reiki energierna jobbar där de behövs mest och läker dig på det bästa möjliga sättet. En helt underbar, lugnande och avslappnande metod för att komma i balans.

 

Vill du ge dig själv gåvan att komma i balans så hittar du behandlingar och priser här

Är du intresserad av en workshop som ger dig insikt i vad livsenergin är och hur fungerar kristaller, pendlar och tarot kort. Du får även med dig verktyg som kan hjälpa dig. Läs mer om workshopen här

Vill du lära dig Reiki själv och gå en underbar kurs där du får tillgång till verktyg som du kan använda till dig själv och din familj.Läs mer här

Du kan alltid nå mig på mail: maritasenergier@gmail.com  el. messenger. Ringa går bra, det är inte säkert att jag kan svara men lämna då ett meddelande så hör jag av mig så fort jag kan tel: 0735 141220 och vill du boka tid direkt så klicka HÄR 

Kom ihåg att alla behandlingar går att göra på distans.

Strålande energier till er alla ❤

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s