Reiki till alla!

Bildresultat för förenade reikiförbundet i sverige

I helgen som gick hade Förenade Reikiförbundet styrelsemöte i Norrköping. Vi är alla Reikiutövare och samlades och diskuterade hur vi ska kunna hjälpa och stötta våra medlemmar i Reikiförbundet på bästa sätt. Vi blir bara fler och fler som vill lära sig och utöva Reiki och det är jätteroligt att det sprider sig. Reiki är ett fantastiskt verktyg inom den alternativa vården. Reiki botar inte några sjukdomar men det är en metod som  hjälper kroppen att få den avslappning som krävs för att ditt eget självläkande system sätter igång och jobbar. Reiki hjälper dig även till ett bättre förhållningssätt till din vardag och du blir mer medveten om dig själv och andra.

När vi satt och fikade lite så började vi prata om Reiki till djur. Jag själv har en katt som heter Tuffe och han tycker väldigt mycket om att få Reiki. För något år sen fick han en stor bula på huvudet ovanför ögat, det visade sig vara en tumör som vi var tvungna att åka till veterinären för att operera bort. När det var klart och vi skulle åka hem fick vi med oss ett recept på piller som var mot infektion och som skulle lindra värken. Veterinären sa att om katten kräktes väldigt mycket av tabletterna så fick vi höra av oss så kunde vi byta sort. Jag bara tänkte: hur känns det att vara nyopererad i huvudet och sen må så illa att man måste kräkas, inte bra.

Jag överlade med min man och vi kom överens om att vi skulle prova att ge Reiki till våran livskamrat i stället. Jag planerade in Reiki till Tuffe ett par gånger per dag och vi satte igång. Han tog gladeligen emot den Reiki han fick och redan efter första dagen var han uppe och åt mat, gick på lådan. Han sov mycket, såret läkte jättefint och han visade inga tecken på att ha ont eller må illa på något sätt. Så fort jag gav honom Reiki började han spinna och somnade efter en stund.

DSC_0238

Efter en veckas tid var han precis som vanligt och ville gå ut, men doktorn hade sagt att vi inte fick släppa ut honom eller ta bort den fina tratten som satt runt halsen på minst tre veckor på grund av infektions risken. Vi kämpade tappert i två veckor sen gick det inte längre, han skulle ut. Vi plockade bort tratten och han fick gå ut. Gladare katt har jag sällan skådat, han sprang ut upp i trädet kom in och puffade på oss med huvudet som om han ville tacka för att fått tillbaka sin frihet igen.

Det blev inte ett enda piller och han mådde bra och såret läkte så fint, då känner jag hur tacksam jag är för att kunna göra detta istället för att ge djuret tabletter som ger illamående, kräkningar och gör att de mår ännu sämre.

Numera så säjer katten till själv när det behövs en Reiki behandling, när jag inte förstår eller kanske inte kan precis då lägger han tassarna runt benet på mig så jag är tvungen att stanna upp. Då vet jag att det är dags för Reiki, vi sitter en stund och när han känner att nu är det bra reser han sig och går.

cropped-cropped-dsc_0098.jpg

 

Mina behandlingar kan du läsa mer om här Det finns lite olika att välja på, är du osäker på vad du ska välja? Boka in din tid så löser vi det när du kommer eller så hör du av dig.

 


Är du intresserad av en workshop som ger dig insikt i vad livsenergin är och hur kristaller fungerar, pendlar och tarot kort? Boka en kurs och du får med dig verktyg som kan hjälpa dig i din vardag. Läs mer om workshopen här


Vill du lära dig Reiki själv och gå en underbar kurs där du får tillgång till verktyg som du kan använda till dig själv och din familj.Läs mer här


Du kan alltid nå mig på mail: maritasenergier@gmail.com  el. messenger. Ringa går bra, det är inte säkert att jag kan svara men lämna då ett meddelande så hör jag av mig så fort jag kan tel: 0735 141220 och vill du boka tid direkt så klicka HÄR 

Kom ihåg att alla behandlingar går att göra på distans.

Strålande energier till er alla ❤

Annons

En tanke på “Reiki till alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s