Mars månadsbrev

Hej alla fina 🌞🌼

Välkomna till Mars månad, jorden börjar vakna mer och mer och häromdagen så sken solen så varmt och skönt. När jag kom hem från jobbet satte jag mig på altanen som var uppvärmd av solen. Jag lutade mig tillbaka och bara sög in allt solljus, det var som om man fick en stor vitaminboost. 

Det händer mycket i Mars månad. Den 7/3 är det Fullmåne och den är i Jungfruns tecken. Vid Fullmåne släpper vi allt som vi inte behöver längre, förlåter oss själva och alla andra och visar tacksamhet för det vi har. Jungfruns energier handlar om kroppen. Hur mår din kropp, kräver du för mycket av den? Behöver du ändra eller låta bli helt och hållet kanske?

Nymånen är den 21/3 är i Vädurens tecken. Väduren är starten på nymånens resa under året och att den inträffar dagen efter Vårdagjämning gör att det är kraftfulla energier. Väduren handlar om igångsättande energier, så upp från soffan nu och ta tag i saker och ting.  Ta hjälp av nymånens kraft för att starta upp och få dina önskningar uppfyllda. 

Vårdagjämning är den 20/3 då är dagen och natten är lika långa och efer den dagen så blir det bara ljusare och ljusare ända fram till Sommarsolståndet🌷 För mig så betyder Vårdagjämningen nystart, jag går vidare från vinterns vila och planering till att agera. Jag sår nu nya frön som ska gro och växa sig starka fram till hösten då det är dags att skörda min sådd. I bondepraktikan som man skulle kunna utantill förr i tiden så börjar året med sådden.

(vår) Man sår nya frön, planterar och startar nya projekt och låter de växa till sig under året.  (sommar) Man vårdar vattnar, låter ljuset och värmen göra sitt, det växer, blommar och spirar. (höst) Man skördar, torkar, lägger in och förvarar allt vi fått från sådden. (vinter) När det är gjort så går vi in i vilan och där kan det komma nya ideer, nya projekt som kommer att växa sig starka till nästa år.

Vilka frön vill du så, vad har du för tankar, vart vill du att livet ska ta dig? Planera nu hur du vill att det kommande året ska bli för just dig.

Här nedanför så får du en övning där du får möta Vår Gudinnan Eostre 🌷🌱🌞

Sitt eller ligg ner, var gärna utomhus om du har möjlighet till det. Andas några djupa andetag och slappna av.

Blunda och föreställ dig att du går in en trädgård. Detta är din trädgård och allt är lugnt och stilla. Långt bort ser du en gestalt komma emot dig, det är Vårens Gudinna Eostre. Hon har ett vackert leende på sina läppar, hon är glad att äntligen få möta dig.

Hon ber dig titta runt i din trädgård, hur ser den ut. Är det stökigt och igenväxt eller är den fin och iordning. Blommorna och all växtlighet blommar de eller ser de vissna ut.

Vår Gudinnan säger att denna trädgård symboliserar ditt liv. Så vad behöver du göra i ditt liv för att trädgården ska se ut som du vill ha den. 

Eostre håller en kanna full med vatten i sin hand och sträcker fram den till dig för att du ska ge din trädgård näring och växt möjligheter.

Släpp nu alla tankar på vad som går och inte går , tänk bara på hur du vill att din trädgård ska vara och se ut. Vilken blomma eller växt ska du börja att ge näring och vatten till. 

När du vattnat färdigt tackar du Vår Gudinnan Eostre för vägledningen och funderar på vad symboliserar detta i ditt verkliga liv? 

Lycka till 🙌💖💚


Nyhet 🤩 Tarotläggningar

Just nu har jag uppstartspriser på Tarot läggningar och vägledning 🔮

Att få ett budskap genom Tarot, änglar eller drakar är en gåva.

Det är en vägledning för att du ska kunna välja rätt. De händer inget om du själv inte är engagerad. Du behöver vara delaktig i processen för att det ska fungera.

1 Ett Tarotkort

Ett kort rent allmänt om vad du har för energier just nu.

Ett kort för att få vägledning eller råd i en situation.

Priset är endast 50 kronor eftersom jag tränar.

2 En situation- och lösnings stjärna 2-kort

Används för att få vägledning i en fråga eller situation du funderar på.

1: kortet handlar om situationen.

2: kortet handlar om lösningen.

Priset är endast 75 kronor eftersom jag tränar.

3 Dåtid – nutid – framtid

Här får du vägledning om hur du har haft det tidigare , hur du har det just nu och hur du har det den närmaste framtiden.

1: Kortet handlar om det förflutna.

2: Kortet handlar om nuet.

3: Kortet handlar om den närmaste framtiden.

Priset är endast 80 kronor eftersom jag tränar.

4 Det magiska korset

Här får du vägledning om det som varit, det som är nu. Det som hindrar dig och vad du förväntar dig. Till slut handlar det om framtiden, så ta ett djupt andetag och acceptera vad som kommer.

1 – 2: Korten handlar om ditt förflutna, det du har lämnat.

3: Kortet handlar om nutid.

4 – 5: Kortet handlar om prövningar och motstånd.

6: Kortet handlar om hopp och förväntningar.

7 – 9: Kortet handlar om framtiden.

Priset är endast 150 kronor eftersom jag tränar.

Är du intresserad, hör av dig till  maritasenergier@gmail.com

Jag gör läggningen hemma och mailar dig när jag är klar. Jag behöver ditt namn och gärna en bild också. Har du något annat på hjärtat som inte står med här så kan vi säkert komma på en lösning.

Varmt välkommen att boka in en läggning 🔮😇🐲


Vill du vara med och göra en egen magisk blandning av eteriska oljor så läs vidare 🌿💚🌱

Är du intresserade av eteriska oljor, då är detta är någor för dig. Vi träffas och blandar rollers, gör egen spray och badsalt mm. Du kan köpa med dig din favoritolja i en liten glasflaska (2ml), priset är per droppe och varierar beroende på vilken olja du vill ha. Samtidigt som vi lär oss så har vi väldigt roligt 🤣 Vi håller till  på Sockerbruket i Lidköping.

Träffen är gratis 👏 Du betalar endast för dina rollers eller spray flaskor, oljorna och övriga blandningar du gör till dig själv 🌾😂💞 

Jag använder numera eteriska oljor dagligen och det är till salvor, deodorant, ansiktsolja, massage, mot värk eller om jag bara känner att en doft gör mig glad så duttar jag på mig en droppe 😂🌾💞

Du kan även beställa egna oljor, diffusers mm genom mig 🍃

Vill du vara med nästa gång så har jag en träff den 16 April 2023 klockan 15,30 hör av dig till mig via mail: maritasenergier@gmail.com  eller på tel: 0735 141220

Oljorna kommer från Young Living https://www.youngliving.com/sv_SE 

och organic makers hthttps://www.organicmakers.se/tps://www.organicmakers.se/


Mental Regndroppsmassage  🌿💚🌱

Det är flera som nu provat den nya regndroppsmassagen som har blivit mycket uppskattad.  Det är en väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor som fokuserar på mentala åkommor, t ex stress, sömnsvårigheter, depression, utmattningssyndrom, energilöshet, sorg eller olika trauman.

Mental- Regndroppsmassage

Denna massage är en underbar form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor som fokuserar på mentala åkommor, t ex stress, sömnsvårigheter, depression, utmattningssyndrom, energilöshet, sorg eller olika trauman.

Här används alltid oregano, timjan och basilika. De övriga oljorna som används tas fram efter ditt behov beroende på vad du vill ha hjälp med.

Regndroppsmassage/tekniken är både en kraftfull och mjuk behandlingsform på samma gång. De oljor som ingår i massagen är lugnande, rogivande, uppiggande, energihöjande – beroende på vad som behövs för att återställa din mentala balans. Oljorna tränger in i blodet och förs vidare ut i kroppens vävnader och in i cellerna. Den är en ovärderlig hjälp för att komma tillrätta med olika typer av mentala eller fysiska problem och ger kroppen möjlighet att läka. Oljorna verkar även på vårt känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet som hjälper till att motverka stress, oro och ger känslomässig läkning.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär och kan hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. Men den visade sig även ha god effekt på många andra problem.

Under behandlingen används 9-12 olika eteriska oljor med egenskaper som till exempel:

Oregano– Antivirus, stärker vitala delar av kroppen.

Timjan– Antivirus stöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom.

Basilika– Bra mot magproblem.


Är du nyfiken på livsenergin och andra spännande saker. Anmäl dig till min Workshop  💫✨

Alla har sin energi inom sig, vill du ha hjälp med att hitta din? Svarar du ja på den frågan så är du välkommen på workshop den 21 Maj 2023 💫✨

Workshopen handlar om vår livsenergi, meditation,  pendlar, chakran, stenar, kristaller och orakel & tarot kort.

Söndagen den 21 maj 2023 kl: 10,00-16,00. Vi är på Sockerbruket i Lidköping.

Jag går igenom och förklarar lite av mystiken, ni själva är med och känner och provar er fram. På ett lättsamt sätt får vi en bättre förståelse och insikt i vad livsenergi är och hur det påverkar vår kropp och själ. Vi är alla unika individer så du kommer att känna, men vad kommer du att känna? Visst låter det spännande!

Läs mer om Workshopen på min hemsida Maritas Strålande Energier

 Vi behöver vara minst två deltagare för att workshopen ska bli av.

Är du intresserade av att ha en workshop hemma hos dig för dina vänner så hör av dig via mail eller telefon så ordnar jag en workshop när det passar er. ( Bor du längre bort än en mil från Lidköping tillkommer reseersättning)


Människokroppen består av ren energi och det viktigt att återhämta sig. Alla mina behandlingar är metoder för djupavslappning och stressreducering och stödjer kroppens självläkande system.

  • Djupavslappnande behandlingar hjälper dig att hitta din balans.
  • De hjälper dig att rensa ut gammalt skräp i kroppen som du inte behöver längre.
  • De hjälper till att hitta rotorsaken till att du mår dåligt, har värk mm.
  • Effekter av behandlingarna kan vara: Smärtlindring, bättre immunförsvar, ökat självförtroende, ökad kreativitet helt enkelt ökad livskvalitet.

Läs om Reiki eller boka en tid: https://maritasenergier.wordpress.com/boka-tid/ 

https://boka.se/maritasenergier


DEN HELANDE CIRKELN

Den helande cirkeln är en grupp på facebook där vi hjälper oss själva genom att delta i det som erbjuds i gruppen. Det är helt valfritt vad man vill göra och vara med på. Allt vi gör, gör vi gemensamt och för att vi själva ska må bättre.

Jag drar lite orakelkort och lägger ut övningar som ni kan göra själva hemma.

Vill ni prova att vara med på den kostnadsfria distans healing som är online i gruppen: Den helande cirkeln varannan söndag kl 14.00 till ca: 14.20. Du är välkommen att söka medlemskap, gå in på länken här: https://www.facebook.com/groups/306961427307939   /glöm inte att godkänna reglerna i gruppen.

🙌💖🙌💖🙌💖

Strålande ljus och värme till er

Med vänlig hälsning Marita 

Tack för att du läserMaritas Strålande Energier

Sockerbruksgatan 1, Lidköping

tel: 0735 141220

Mina behandlingar kan du läsa mer om här Det finns lite olika att välja på. Alla behandlingarna (förutom massagen) går att boka på distans. Boka in din tid så löser vi det när du kommer eller så hör du av dig.

Är du osäker på vad du ska välja för behandling? Så finns det en infotid – Den är kostnadsfri – Här kan du boka in en tid för att komma till mig och få information om de olika behandlingarna jag har. Du får 30 min utan kostnad och du får gärna ta med dig en kompis. Vi träffas och går igenom vad jag kan göra för att hjälpa just dig. Infotid 30 min

Är du intresserad av en workshop som ger dig insikt i vad livsenergin är och hur kristaller fungerar, pendlar och tarot kort? Boka en kurs och du får med dig verktyg som kan hjälpa dig i din vardag. Läs mer om workshopen här

Är du intresserad av att vara med i gruppen Den helande cirkeln så är du välkommen, glöm inte att godkänna reglerna när du vill gå med. https://www.facebook.com/groups/306961427307939

Helande stenar, kristaller och smycken. Du kan boka in en tid  utan kostnad för att komma till mig och titta på Stenar och Kristaller / Boka tid Stenar och Kristaller 30 min  Ta gärna med dig en kompis. Titta runt i lugn och ro och har du frågor så svarar jag på det jag kan. Det är inget krav på att du köper något utan kom och titta, känn och få lite information, ta den tid du behöver för att hitta den magiska kristallen eller det kraftfulla smycket som just du behöver.

Du kan alltid nå mig på mail: maritasenergier@gmail.com  eller på messenger. Ringa går bra, det är inte säkert att jag kan svara men lämna då ett meddelande så hör jag av mig så fort jag kan tel: 0735 141220 och vill du boka tid direkt så klicka HÄR 
Kom ihåg att alla behandlingar går att göra på distans.

https://www.facebook.com/Kristallsten https://www.facebook.com/MaritasStralandeEnergier/


VILL DU PRENUMERERA PÅ MÅNADSBREVET SKRIV IN DIN EMAIL

VILL DU SKICKA ETT MEDDELANDE ELLER DELA MED DIG AV NÅGOT

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s