Helande Stenar och Kristaller

Denna sidan är en vägvisare så om du klickar på länken nedan kommer du till FB sidan Helande Stenar & Kristaller https://www.facebook.com/Kristallsten/

Meditationsarmband

Här kan ni i lugn och ro titta ut de smycken ni vill köpa. Har ni frågor eller vill köpa något, skicka ett meddelande så svarar vi så fort vi har möjlighet.
Alla smycken och stenar har en produktinformation där det står vad smyckena är gjorda av, vad det är för sten och vad den har för egenskaper.

Hittar du något du vill ha och storleken inte stämmer så mät din handled skicka ett pm med ditt mått och vilket smycke du är intresserad av så fixar vi det till dig, utan någon extra kostnad.

Tigeröga har egenskaper som beskydd, styrka, skarpsynthet, tur och välgång

Visar lite fler foton av utbudet som finns, är du intresserad så klicka dig in på länken https://www.facebook.com/Kristallsten/

Nu kan du boka din privata tid, 30 minuter för dig själv eller med en kompis. Kom till lokalen på Sockerbruksgatan 1 i Lidköping. Titta, känn på stenar, kristaller och alla vackra smycken 💎 Inget köptvång. https://boka.se/maritasenergier/boka/stenar-och-kristaller-30-min–(zb5xfcra)

Är du nyfiken på Kristallhealing?

Detta är en behandling där jag använder mig av kristaller för att balansera och hela de energier som är i obalans hos dig och ger dig problem i kroppen eller själen. Det finns kristaller som vibrerar på samma frekvens som kroppens alla delar, när kroppens energier är i balans så driver den vår livsenergi och håller oss friska och balanserade.

Innan du kommer till mig så vill jag veta vad det är för något som du vill ha hjälp med, så jag kan ta fram de kristaller som är bäst lämpade för dig. Sen när du har kommit så får du lägga dig på bänken med en varm skön filt över dig. Jag tar fram pendeln och kollar om chakrana är i balans, är de inte det så behöver vi kanske lite mer kristaller. Jag lägger ut kristaller på chakrana och jag lägger ut kristaller som har de egenskaperna för att hjälpa dig med ditt specifika problem. Det enda du behöver göra är att slappna av, du får ligga högst en timma. När det är klart plockar jag bort kristallerna tar pendeln och kollar så chakrana är i balans.

Du kan boka in din behandling på: https://boka.se/maritasenergier/info

Välkomna

Annons