Mindfulness

Lär dig Mindfulness och Meditation

Kursdatum är  7, 14, 21, 28 mars och  4 april. Tiden är mellan 18,30 – 20,00. Vi är på Medborgarskolan i Lidköping

Denna kurs i mindfulness kommer att lära dig hur du ska använda andning och avslappning, meditation för att få in mindfulness i din vardag. Under fem tillfällen ca: 1,5 tim träffas vi, övar på att meditera och på att vara här och nu. Att hitta det inre lugnet kan alla göra, man behöver bara lite hjälp att komma igång. Att gå denna kurs är en bra start och en investering för livet.

Vad handlar kursen om?

Vi lever i en stressfylld och krävande tid, det är ett ständigt flöde av information av alla de slag och vi ställer höga krav på oss själva. Vila är snart ett begrepp som vi inte vet hur vi ska hantera. Allt detta påverkar våra relationer både hemma och på jobbet, det kan påverka ekonomin och inte minst vår hälsa. Det är viktigt att hitta en bra balans i livet och det är just det som mindfulness hjälper oss med.

Här är några punkter vi kommer att gå igenom under kursen.

lotus-flower-216119_1280

  • Meditation för att hitta det inre lugnet
  • Medvetenhet för att känna din kropp och din omgivning
  • Automatiska reaktioner, olika attityder och förhållningssätt
  • Bryta vanor som gör att du tappar din energi och medvetenhet
  • Hur behandlar du dig själv

För vem är kursen?

Den är till för dig som vill göra en förändring i ditt liv. Du behöver inga förkunskaper, om du är van eller aldrig har mediterat har ingen betydelse. Visionen är att hitta balansen mellan det mentala, fysiska och känslomässiga systemen i kroppen och själen.

Får man kursmaterial?

Du får en del utskrifter på uppgifter och övningar som du tar med dig hem så du kan öva. Ta gärna med dig en penna och ett block för anteckningar.

Priset för denna kurs är 795 kr.

Denna kursen håller jag Marita Knutsson i och är du intresserad hör av dig till mig på  maritasenergier@gmail.com    eller tel: 073 5141220

Ni är varmt välkomna ❤

Annons