Om mig

Jag som står bakom ”Maritas Strålande Energier” heter Marita Knutsson och bor på Kållandsö med min man Bo. Driver min verksamhet vid sidan om mitt jobb i Lidköpings kommun. Du hittar mig på Sockerbruksgatan 1 i Lidköping. Klicka HÄR och du hittar behandlingar som healing, taktil och regndroppsmassage.

Att jag kom i kontakt med Reiki var att min syster bjöd in mig på en distansbehandling. Jag mådde inte så bra. Jag hade fått diagnosen IBS och immunförsvaret var inte alls bra, blev sjuk hela tiden, var trött orkade inget. I tidigare förhållande ingick mycket bråk, missbruk och självförtroendet var verkligen i botten. Jag var väldigt mån om att andra skulle tycka allt var bra medan jag själv bara sjönk längre och längre ner i ett svart hål. Men så mötte jag Bo min nuvarande man och han fick mig till att börja tänka i andra banor och han tjatade ideligen om att jag skulle göra något för mig själv.

Så jag började med denna distansbehandling som jag blev inbjuden på och där hände det något. När jag låg där och kände hur det pirrade och värmen strålade runt i hela kroppen. Det var en fantastisk upplevelse. Jag fortsatte med behandlingarna på distans och ville bara veta mer. Sökte information överallt och det fanns hur mycket som helst att läsa om alla olika sorters helande behandlingar. Till slut snurrade det bara runt och jag var tvungen att försöka hitta någon som kunde hjälpa mig att reda ut allting.

Det var då jag hittade Liliann Gustavsson på Reikicentrum  i Lidköping, denna underbara människa som hjälpte mig att hitta rätt. För det är så det känns att jag äntligen har hittat rätt i livet. Jag har kämpat länge och det är inte så lätt att anpassa sig i ett tryggt och kärleksfullt förhållande när man har levt på gränsen till sin egen undergång för länge.

Nu har jag utbildat mig inom Reiki som är en metod som går ut på att hela och balansera kroppen med energi och villkorslös kärlek. Nu kan jag hjälpa andra att få uppleva det jag har gjort. Började gå kurser hos Liliann på Reikicentrum och det blev den ena kursen efter den andra så nu är jag nu utbildad i :

  • Angelic Reiki ®  Master Teacher
  • Usui/Holy Fire III Reiki Master Teacher
  • Munay Ki
  • Energi korrigering
  • Kristallhealing

Jag kan även erbjuda mjukgörande och djupavslappnande behandlingar med väldigt mjuka rörelser och lätta strykningar.

Har du på grund av smärta svårt att gå på vanlig massage är denna ett mycket bra alternativ för dig.

  • Regndropps massage/teknik
  • Fördjupad regndropps massage/teknik för mentala åkommor (stress, sorg, sömnlöshet mm)
  • Taktil massage.

Under tiden som jag utbildat mig har jag haft släkt och vänner att träna på och bara fått positiv feedback från dem.

Är ansluten till Reikiförbundetreikiförbundet

Här kan du läsa om den nya policyn GDPR     Klicka här

Annons