Workshop om livsenergi….

Söndagen den 21 Maj 2023 kl: 10,00-16,00

20171216_164204

Workshopen handlar om vår livsenergi, meditation,  pendlar, chakran, stenar, kristaller och orakel & tarot kort. Jag kommer att gå igenom och förklara lite av mystiken, ni själva är med och känner och provar er fram. På ett lättsamt sätt får vi en bättre förståelse och insikt i vad livsenergi är och hur det påverkar vår kropp och själ. Vi är alla unika individer så vi kommer att känna, men vad kommer du att känna? Visst låter det spännande! Vi är på Sockerbruket i Lidköping.

Vi börjar med en kort övning som hjälper oss att slappna av. Efter det så ska vi bekanta gratisoss med energin som finns hos oss alla, göra lite energi övningar, känna på den och känna in den. Alla har energin inom sig, vi vet bara inte hur vi ska känna den och använda den.

Vi tar fram pendeln och ser hur den fungerar. Ställer lite frågor till och naturligtvis får ni prova om ni har förmågan att få pendeln att svara på din fråga. För den som vill kollar vi hur det står till med chakrana i kroppen med hjälp av pendeln.

Varje deltagare får välja ut en sten som ni sen får behålla. Gemensamt känner vi in vår sten, lär känna den genom en kort meditation. Tittar även på lite andra stenar och deras betydelse och hur de de ska renas och laddas för att kunna sprida sin energi i din kropp och själ, i ditt hem och även hjälpa dig med dina affirmationer.

Till sist plockar vi fram lite tarotkort, orakelkort, änglakort det finns så många olika sorter. Man behöver inte kunna läsa av korten för de flesta kortlekar har en liten bok som förklarar varför just du fick det kortet. Avslutar med en lite längre vägledd meditation. Vill tillägga att jag är inte utbildad i tarot.

Priset är 750 kr, betalning via swish, bankgiro eller kontant. Vi behöver vara minst två deltagare för att workshopen ska bli av. Lunchen tar ni med er, micro finns för att värma mat. Jag bjuder på fika, hör gärna av dig om det finns några mat allergier.

Är du intresserade av att ha en workshop hemma hos dig för dina vänner så hör av dig via mail eller telefon så ordnar jag en workshop när det passar er. ( Bor du längre bort än en mil från Lidköping tillkommer reseersättning)

Gör ditt egna kristallnät

Ett kristallnät är flera olika kristaller som kombinerar energierna och egenskaperna från de speciella kristallerna. Det användas för att skapa energi i ditt liv för dina intentioner och önskningar. Du väljer själv ut ett syfte för ditt nät och när det sen har aktiverats sänder det och förstärker dina önskningars energi oavbrutet dygnet runt.

20190730_144059
Material till ett kristallnät som attraherar energi och kreativitet

Kristallnätet blir i sin helhet mycket starkare än om kristallerna används en och en. Du väljer kristaller utifrån deras speciella egenskaper eller utifrån din intuition.

Att arbeta med sina intentioner och målsättningar är det bästa sättet att förändra sitt liv, öka sitt självvärde eller förbättra relationer eller vad det är du önskar dig. Om du vill att healing och positiv energi ska flöda – kom och gör ditt Kristallnät!

Tid 10.00 – 16.00 och priset är 750 kr/person. I kursen ingår en mall till att lägga kristallerna på, hjälp att ta fram sina intentioner, affirmationer och jag visar hur du aktiverar och underhåller ditt kristallnät.

Intresserad hör av dig via pm, mail: maritasenergier@gmail.com  tel : 0735141220.

Kostnaden för kristallerna är varierande beroende på sort, storlek och tillkommer utöver de 750 kr. Betalning via swish, bankgiro eller kontant.

Annons